Flybilletter bestilt!

Her går det fort i svingene. For å rekke å reise på research-tur til Finnmark, på Arv-prosjektet, før mørketida setter inn for fullt, så har jeg bestilt flybilletter allerede til førstkommende onsdag. Så nå gjelder det bare å gjøre ferdig innspurten på Riegadeapmi. Sitter og syr siste stingene på kostyme i dag, og skal kjøpe noe stasj i byen. Deretter gjenstår å spille inn lydfila. Håper å få gjort det ferdig i kveld. Hadde håpet og få tatt nye bilder til Riegadeapmi før jeg reiser til Finnmark, men vet ikke om jeg rekker. Det skal også planlegges besøk, turer og intervjuer i områdene Alta, Kvalsund og Hammerfest. Er Kvalsund Kommune evig takknemlig for støtte og venter fortsatt på svar på søknad om midler fra Hammerfest Kommune, men akkurat nå har jeg råd til å legge ut. Sånn er dette gamet. Gleder meg masse til tur!